Ποιοι είμαστε

  

  Η «PIXIDAedu» είναι μία ομάδα συμβούλων σπουδών και καριέρας. 

    Το αντικείμενο ύπηρεσιών της «PIXIDAedu» είναι εισηγήσεις σεμιναρίων «Σπουδών & καριέρας» καθώς επίσης σεμιναρίων συμπλήρωσης μηχανογραφικών δελτίων υποψηφίων σε επίπεδο ομάδας ή και ατομικό. Τα σεμινάρια επεκτείνονται σε ποικίλες θεματογραφίες όπως η ''Διαχείριση του άγχους των εξετάσεων'', ΄΄Τα επαγγέλματα μετά τον ψηφιακό μετασχηματισμό΄΄ κ.α.
 

   Υποστηρίζουμε τη διεξαγωγή τεστ κλίσεων, και επαγγελματικού προσανατολισμού για όλες τις ηλικίες μαθητών από το Δημοτικό μέχρι το Λύκειο. 


    Ως «Επαγγελματική Πυξίδα» συνεργαστήκαμε με περισσότερα από 60 φροντιστήρια της Αθήνας και άλλων αστικών κέντρων καθώς επίσης με Δήμους, ιδιωτικά σχολεία και συλλόγους φροντιστών από όλη την Ελλάδα, έχοντας αναδείξει καινοτομικές μεθόδους παρουσίασης σεμιναρίων, οι οποίες προσκόμισαν απόλυτα θετικές εντυπώσεις.


    Μεταξύ των παρεχόμενων υπηρεσιών συγκαταλέγεται ο ετήσιος ''Οδηγός Σπουδών'' 280 σελίδων ο οποίος διατίθεται προσωποποιημένος σε κάθε συνεργασία με εκπαιδευτήριο. Ολιγοσέλιδο δείγμα του Οδηγού διατίθεται δωρεάν στην ανάλογη σελίδα του ιστοτόπου μας.


    Άρθρα συντακτών από την «PIXIDAedu» έχουν υποστηρίξει αρθρογραφία των εφημερίδων «Καθημερινή» και «Πρώτο Θέμα»

Για διευκρινήσεις - πληροφορίες:

 2109424973 – 6973690047

ask[at]pixidaedu.gr    [at]=@