Ποιοι είμαστε

  

  Η «PIXIDAedu» είναι μία ομάδα συμβούλων σπουδών και καριέρας. 

    Το αντικείμενο ύπηρεσιών της «PIXIDAedu» είναι εισηγήσεις σεμιναρίων «Σπουδών & καριέρας» καθώς επίσης συνεδρίες συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού. 

   Τα σεμινάρια επεκτείνονται σε ποικίλες θεματογραφίες όπως ''H Συμπλήρωση μηχανογραφικού'', η ''Διαχείριση του άγχους των εξετάσεων'', ΄΄Τα επαγγέλματα μετά τον ψηφιακό μετασχηματισμό΄΄ κ.α.

   Η ατομική συμβουλευτική καθοδηγεί τους νέους σε κρίσιμες αποφάσεις επιλογών ομάδας προσανατολισμού, κατεύθυνσης σπουδών, επιλογής τμήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.α.


   Η PIXIDAedu επίσης καθοδηγεί τους υποψήφιους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην εύστοχη συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίων.

 

  Υποστηρίζουμε τη διεξαγωγή τεστ κλίσεων, και επαγγελματικού προσανατολισμού για όλες τις ηλικίες μαθητών από το Δημοτικό μέχρι το Λύκειο. 


    Ως «Επαγγελματική Πυξίδα» συνεργαστήκαμε με περισσότερα από 70 φροντιστήρια της Αθήνας και άλλων αστικών κέντρων καθώς επίσης με Δήμους, ιδιωτικά σχολεία και συλλόγους φροντιστών από όλη την Ελλάδα, έχοντας αναδείξει καινοτομικές μεθόδους παρουσίασης σεμιναρίων, οι οποίες προσκόμισαν απόλυτα θετικές εντυπώσεις.


    Μεταξύ των παρεχόμενων υπηρεσιών συγκαταλέγεται ο ετήσιος ''Οδηγός Σπουδών'' 430 σελίδων ο οποίος διατίθεται προσωποποιημένος σε κάθε συνεργασία με εκπαιδευτήριο. 


    Άρθρα συντακτών από την «PIXIDAedu» έχουν υποστηρίξει αρθρογραφία των εφημερίδων «Καθημερινή» και «Πρώτο Θέμα»
καθώς επίσης αρθρογραφία διαδικτυακών ειδησεογραφικών μέσων.

Για διευκρινήσεις - πληροφορίες:

 2109424973 – 6973690047

ask[at]pixidaedu.gr    [at]=@